Е-рапорт військового має таку ж юридичну силу, як і паперовий – Міноборони

Е-рапорт військового має таку ж юридичну силу, як і паперовий – Міноборони 01.05.2024 11:38 Укрінформ Рапорт військовослужбовця в електронній формі має ту ж юридичну силу, що й у паперовій, його статус можна буде відстежити онлайн.

Про це повідомила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко, передає Укрінформ із посиланням на АрміяІнформ.

«В електронному варіанті рапорт проходитиме ті самі етапи — стройова частина його реєструватиме та надаватиме вхідний номер документу. Зі зручностей — ви будете бачити його статус онлайн — «на реєстрації», «на підписі», «погоджено», «відхилено» тощо», – пояснила Черногоренко.

Вона додала, що у разі відхилення командир має заповнити обов’язкове поле з причиною відхилення і підписати електронним цифровим підписом.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони спільно з Генеральним штабом Збройних сил України запускають онлайн-платформу “Військовий асистент”, яка спростить подання рапортів, заяв та інших офіційних документів військовослужбовцями.

Фото: АрміяІnform

Міноборони Військові Онлайн Е-рапорт

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *