Знакові фото 2023 року від Укрінформу

Знакові фото 2023 року від Укрінформу 30.12.2023 12:25 Укрінформ Світлини року, що минає, стали хронологією війни, яку Росія розв’язала проти України. Фотокореспонденти Укрінформу упродовж 2023-го фіксували миті життя на фронті та в тилу.

Левова частка світлин запропонованої добірки – з найгарячіших точок. Це робота воїнів під час виконання бойових завдань, підготовка на полігоні, надання першої медичної допомоги пораненим бійцям у стабпункті.

Фотокореспонденти Укрінформу – і на місці обстрілів, де російські ракети, дрони та їхні уламки руйнують школи, оселі у різних куточках України. Також на світлинах те, що стало невід’ємною частиною життя українців сьогодні: розмінування, евакуація мирного населення, протезування.

Тут врятовані життя й ті, які обірвала війна, нові символи та прощання зі старими, наслідки руйнівних дій росіян на території України.

Серед усього цього є місце і для мистецьких виставок, прем’єр вистав, польоту птахів, риболовлі на заході сонця. Бо українці борються за життя і кожен наповнений подих у ньому.

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *