Українські команди успішно виступили на олімпіадах з робототехніки в Італії та Греції

Українські команди успішно виступили на олімпіадах з робототехніки в Італії та Греції Фото 04.10.2024 17:16 Укрінформ Українські команди успішно виступили на олімпіадах з робототехніки, які проходили наприкінці вересня в Італії та Греції.

Зокрема, на Всесвітній олімпіаді з робототехніки World Robot Olympiad Open Championship Italy 2024, яка проходила 25-28 вересня в італійській Брешії, наша команда перемогла, повідомила кореспондентові Укрінформу організаторка національного відбору на WRO Оксана Стоєцька.

«Від України на змагання World Robot Olympiad Open Championship Italy 2024 відправилися 5 талановитих команд у різних категоріях. Команда «M&M's»: Смик Марк (8 р.) та Гуляєва Марія (7 р.) та тренерка Шепет Оля – продемонструвала виняткову майстерність та посіла перше місце у категорії для наймолодших учасників», – розповіла Стоєцька.

За її словами, загалом в олімпіаді брали участь 229 команд з 45 країн.

Цьогоріч основним завданням було сконструювати та запрограмувати робота, який на спеціальному полі мав врятувати тварин, наприклад оленя від пожежі, черепаху від забруднення океану тощо. Марк і Софія найшвидше виконали завдання на максимальну кількість балів.

Українські команди успішно виступили на олімпіадах з робототехніки в Італії та Греції / Фото: Фото надані командою

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *