У Нідерландах українські військові на реабілітації та волонтери складають дрони для ЗСУ

У Нідерландах українські військові на реабілітації та волонтери складають дрони для ЗСУ Ексклюзив 06.05.2024 16:15 Укрінформ У Нідерландах українські військові, які перебувають на реабілітації, та волонтери складають дрони для Збройних сил України.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Волонтери шукають фінансування та замовляють деталі, а військові складають дрони. Початківцям допомагають професійні інструктори. Готовий апарат ретельно тестують перед відправленням в Україну.

“Ми зараз в Утрехті проводимо воркшопи складання дронів. Запрошуємо українських військових, які проходять реабілітацію в Нідерландах, а також біженців… У нас є люди, які вперше мають справу з дронами, з електронікою, з паянням. Побудова ком'юніті людей, які будуть зацікавлені у дронах, дуже важлива. Також ми робимо свій внесок у реабілітацію наших військових, даємо їм додаткову можливість себе реалізувати та продовжувати працювати на перемогу України”, – розповіла ініціаторка проєкту Яна Руденко, яка є також співзасновницею студентської асоціації ABBA (Adriatic-Baltic-Black-Azov Seas).

У Нідерландах українські військові та волонтери складають дрони / Фото: Ірина Драбок, Укрінформ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *