Предстоятель ПЦУ підтримав заклик до обміну полоненими «всіх на всіх»

Предстоятель ПЦУ підтримав заклик до обміну полоненими «всіх на всіх» 06.05.2024 19:15 Укрінформ Митрополит Київський і всієї України Епіфаній підтримав заклик Вселенського патріарха Варфоломія до обміну військовополоненими між Україною та РФ за формулою «всіх на всіх».

Про це предстоятель Православної церкви України сказав у Світлий понеділок, передає Укрінформ.

"З нагоди Пасхи Христової, Світлого Воскресіння нашого Спасителя, яке нагадує нам про звільнення всього людства від полону зла, як предстоятель Православної церкви України я хочу долучити свій голос підтримки до голосу Його Всесвятості Вселенського патріарха Варфоломія, голосів інших релігійних і світських лідерів, які зараз закликають владу України і російську владу узгодити повний обмін військовополоненими, за формулою «всіх на всіх». Нехай Господь благословить успіхом цю добру справу і допоможе всім, хто працюватиме над її втіленням", – сказав владика Епіфаній.

Він додав, що українська Церква молиться, щоби "всі наші воїни, які опинилися у ворожому полоні, повернулися на Батьківщину, до своїх рідних і близьких, і щоби це сталося наскільки можливо швидко".

Як повідомлялося, Вселенський патріарх Варфоломій під час Великоднього богослужіння у ніч проти 5 травня закликав до обміну полоненими між Україною і Росією за принципом «всіх на всіх».

Обмін Полонені Епіфаній

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *