Розслідування смерті українки в Німеччині перебуває на контролі Генконсульства в Мюнхені

Розслідування смерті українки в Німеччині перебуває на контролі Генконсульства в Мюнхені Ексклюзив 15.03.2024 13:12 Укрінформ Справа щодо насильницької смерті 27-річної українки в Німеччині перебуває на контролі Генерального консульства України в Мюнхені. Місцезнаходження матері та доньки загиблої наразі невідоме.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі МЗС у відповідь на запит агентства.

У відомстві зазначили, що 13 березня поліція міста Гоккенгайм (федеральна земля Баден-Вюртемберг, ФРН) повідомила про смерть з ознаками насильницьких дій 27-річної громадянки України, яка зі своєю матір’ю та місячною дитиною проживала в готельному комплексі для шукачів притулку.

"Місцезнаходження матері та доньки загиблої наразі невідоме. Триває слідство з метою з’ясування обставин трагедії та встановлення місцезнаходження родичів. Справа перебуває на контролі Генерального консульства України в Мюнхені", – запевнили у МЗС.

Як повідомили Головне управління поліції Мангейма та видання Bild, тіло 27-річної біженки з України 7 березня знайшли на дамбі річки Рейн біля міста Гоккенгайм.

Мати вбитої жінки та новонароджена донька, якій лише п'ять тижнів, зникли безвісти. Наразі поліція розшукує матір убитої – 51-річну Марину Стеценко. Її попередньо вважають свідком убивства доньки.

За попередньою версією слідства, українка загинула насильницькою смертю. Раніше вона вважалася зниклою безвісти.

Триває розслідування спеціальної комісії для встановлення точних обставин злочину.

Як повідомляв Укрінформ, прокуратура у польському місті Конін Великопольського воєводства (захід Польщі) розслідує справу щодо смерті 4-річного хлопчика з України, тіло якого було виявлено 11 березня в населеному пункті Вєжбінек поблизу Коніна.

Фото: goettinger-tageblatt.de

МЗС Німеччина Смерть Україна Вбивство

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *