Рада почала розгляд законопроєкту про мобілізацію у другому читанні

Рада почала розгляд законопроєкту про мобілізацію у другому читанні 10.04.2024 17:30 Укрінформ Рада розпочала розгляд у другому читанні проєкту закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку, але фінальне рішення щодо документа сьогодні ухвалено не буде.

Про це повідомив народний депутат із парламентської фракції «Голос» Ярослав Железняк у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Рада починає розгляд законопроєкту про мобілізацію у другому читанні», – поінформував він.

При цьому Железняк зазначив, що сьогодні Рада не ухвалить фінального рішення щодо законопроєкту, адже на засіданні парламенту розглянуть 4263 відхилені комітетом правки від депутатів.

За його словами, на завтрашньому засіданні український парламент розгляне враховані правки від Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Остаточне голосування Ради щодо законопроєкту про мобілізацію очікується також завтра.

Як повідомляв Укрінформ, 7 лютого Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку» (№10449).

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки розпочав напрацювання до другого читання документа 27 лютого.

9 квітня Комітет ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки затвердив текст законопроєкту про мобілізацію до другого читання.

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *