Президент вручив сертифікати на квартири Героям України та рідним загиблих

Президент вручив сертифікати на квартири Героям України та рідним загиблих Фото, відео 03.01.2024 09:52 Укрінформ Президент України Володимир Зеленський вручив сертифікати на квартири рідним загиблих та Героям України, які захищають країну в складі різних родів військ.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Телеграмі.

«Продовжуємо традицію шани та вдячності нашим воїнам. Вручив сертифікати на квартири Героям України та рідним загиблих Героїв», – йдеться в дописі.

Глава держави відзначив, що сертифікати отримали представники різних родів військ та угруповань, зокрема Сухопутних військ, Повітряних сил, ВМС, ДШВ, ССО, Нацгвардії, ДПСУ, СБУ, а також ДСНС України.

«Хай незалежна та сильна Україна завжди буде вдячна кожному, хто бився заради неї, кожному, хто працював заради неї, кожному, хто може сказати, що українське життя – це його здобуток, його результат», – наголосив Зеленський.

Відео: Офіційний канал Президента України

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський напередодні Дня Збройних сил України вручив перші сертифікати на отримання квартир українським захисникам, яким присвоєно звання Героя України, та членам сімей загиблих Героїв.

Фото: ОП

Житло Військові Зеленський

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *