На облаштування укриттів з початку року витратили понад ₴380 мільйонів

На облаштування укриттів з початку року витратили понад ₴380 мільйонів 01.05.2024 07:48 Укрінформ Від початку року в Україні побудовано та облаштовано 337 укриттів на загальну суму 384,8 мільйона гривень.

Про це у Фейсбуці повідомив заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Тимур Ткаченко, передає Укрінформ.

«Від початку року було побудовано/облаштовано 337 укриттів загальною вартістю 384,8 млн грн. Серед них 13 — нове будівництво, 283 — капітальні ремонти, 6 — реконструкції, 27 — модульні укриття», – йдеться в повідомленні.

За інформацією Мінстратегпрому, укриття зʼявились у 165 закладах освіти, у медичних та культурних закладах – 19 та 12 відповідно. Окрім цього, за неповні чотири місяці облаштовано 75 укриттів у житлових будинках та шість – в адмінбудівлях.

Кошти на облаштування захисних споруд цивільного захисту залучені із державних субвенцій та бюджетів громад, уточнив Ткаченко. Значну частку у фінансування становить допомога громадських організацій та благодійників.

Як повідомлялося, Литва в межах допомоги Україні у відновленні планує до кінця поточного року побудувати шість підземних шкіл – у Миколаївській, Одеській, Запорізькій, Сумській, Чернігівській областях, а також, імовірно, на Харківщині.

Будівництво Фінанси Ремонт Укриття

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *