Латвійський мовник і Ziedot.lv вже зібрали понад €300 тисяч на допомогу Україні

Латвійський мовник і Ziedot.lv вже зібрали понад €300 тисяч на допомогу Україні 29.02.2024 07:41 Укрінформ Під час спільної благодійної акції громадських ЗМІ Латвії та громадської організації Ziedot.lv на підтримку України зібрано вже 301 873 євро.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на одного з організаторів, сайт LSM.

Громадські ЗМІ країни, Латвійське телебачення, Латвійське радіо та портал національного телерадіомовлення LSM у зв’язку з другою річницею повномасштабного вторгнення РФ протягом тижня передають контент, присвячений Україні. Водночас у співпраці з благодійною організацією Ziedot.lv відкрито проєкт, зібрані в ході якого гроші будуть спрямовані на підтримку України.

Пожертвувати можна двома способами. По-перше, зателефонувавши за латвійським номером 90204020 (вартість дзвінка становитиме 1,50 євро з ПДВ). По-друге, можна зробити перерахування на відповідній сторінці благодійної платформи ziedot.lv/ukrainai. Проєкт підтримки буде активний до 3 березня.

Усі пожертвувані кошти будуть направлені на підтримку України. Адресатів оберуть Ziedot.lv і Посольство України у Латвії.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці минулого тижня Держканцелярія Латвії поінформувала, що країна з початку повномасштабної війни РФ надала допомогу Україні в розмірі не менше 650 мільйонів євро.

Латвія допомога Війна з Росією

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *