«Гратися і не боятися»: Зеленська розповіла про серію роликів у межах програми «Ти як?»

«Гратися і не боятися»: Зеленська розповіла про серію роликів у межах програми «Ти як?» Відео 06.03.2024 06:36 Укрінформ Дружина Президента розповіла про створену в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я "Ти як?" серію відеороликів, з яких батьки дізнаються, як відвернути дітей від негативних емоцій.

Як передає Укрінформ, про серію відеороликів "Гратися і не боятися" Олена Зеленська розповіла  у Фейсбуці.

"Гратися, але так, щоб не боятися. Чи є така можливість зараз в українських дітей? Коли повітряні тривоги лякають, коли сумуєш, бо відчуваєш, як стурбовані війною батьки. Наші діти чутливі й не завжди можуть упоратися зі своїми емоціями. Тож завдання дорослих – підтримати їх і навчити давати раду всім почуттям", – зазначила перша леді.

У роликах "Гратися і не боятися" батьки дітей віком 2-6 років дізнаються, як відволікти їх від переживань і зацікавити, як навчити розрізняти емоції та екологічно впоратися з негативними емоціями, як заспокоюватися під час повітряних тривог та як допомогти малечі у кризових ситуаціях.

Ці рекомендації представляють дитячий психолог Світлана Ройз і співачка Світлана Тарабарова разом з експерткою дошкільної освіти Соломією Бойкович. Усі матеріали доступні за посиланням.

Проєкт ініційований представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні у межах програми "Ти як?".

Як повідомляв Укрінформ, дитячий психолог Світлана Ройз зібрала практики, ігри та поради, які допоможуть дітям впоратися з переживаннями у критичній ситуації.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Діти Гра Олена Зеленська Психологічна допомога

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *