Французькі правоохоронці провели для українських колег тренінг із кібербезпеки

Французькі правоохоронці провели для українських колег тренінг із кібербезпеки Фото 19.12.2023 00:49 Укрінформ Французькі правоохоронці провели тренінг для українських поліцейських, під час якого поділилися досвідом використання новітніх методик у сфері збору та аналізу інформації щодо запобігання і протидії злочинності.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

«Упродовж тижня правоохоронці різних відомств, зокрема співробітники Департаменту кримінального аналізу Нацполіції та Департаменту кіберполіції, удосконалювали навички у сфері кримінального аналізу», – йдеться в повідомленні.

У пресслужбі зауважили, що іноземні колеги поділилися досвідом щодо використання в роботі новітніх методик і інструментів у сфері збору, оброблення, систематизації та аналізу інформації щодо запобігання і протидії злочинності.

Під час тренінгу окрему увагу приділили практичним аспектам стратегічного аналізу, приміром, відпрацюванню кейсів за напрямами незаконного обігу зброї та вибухових речовин, а також протидії кіберзлочинів.

Зазначається, що курс навчання організований за сприяння Посольства Французької Республіки в Україні.

Як повідомляв Укрінформ, голова підкомітету з кібербезпеки Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони Олександр Федієнко зазначив, що в Україні необхідно зробити так, щоб у кожній державній установі були фахівці з кібербезпеки.

Фото: Нацполіція

Франція Поліція Україна

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *