Netflix скасував серіал «Мертві хлопці-детективи» після першого сезону

Netflix скасував серіал «Мертві хлопці-детективи» після першого сезону 31.08.2024 17:10 Укрінформ Стрімінгова платформа Netflix вирішила скасувати детективно-комедійний телесеріал «Мертві хлопці-детективи» (Dead Boy Detectives) вже після першого сезону.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Спочатку планувалося, що серіал буде показувати стримінгова платформа Мах, від Warner Bros. Discovery, проте він врешті-решт опинився на Netflix у лютому 2023 року.

Його прем’єра відбулася через 14 місяців – наприкінці квітня цього року.

Сам серіал, «Мертві хлопці-детективи» із акторами Джорджем Рексстрю та Джейденом Реврі в головних ролях, отримав переважно позитивні відгуки глядачів.

Також детективно-комедійний телесеріал пробув три тижні у внутрішньому топ-10 Netflix для англомовних серіалів, набравши за цей час 9,6 мільйона переглядів.

Зазначається, що новина про скасування серіалу з’явилася приблизно через чотири місяці після прем’єри восьмисерійного сезону шоу на Netflix.

Сам серіал розповідає про Чарльза Роуленда та Едвіна Пейна, які вирішили не входити в потойбічний світ, і залишитися на Землі та розслідувати злочини, пов'язані з надприродним.

Як повідомляв Укрінформ, співкерівник популярного серіалу «Дім дракона» від HBO Раян Кондал розповів, що приквел «Гри престолів» включатиме ще два сезони і завершиться четвертим.

Фото: Netflix

Кіно Netflix Кіноринок Серіал

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *