ВККС наступного тижня розгляне питання обрання голови

ВККС наступного тижня розгляне питання обрання голови 14.06.2024 17:30 Укрінформ Вища кваліфікаційна комісія суддів 20 червня розгляне питання про обрання голови ВККС.

Як передає Укрінформ, про це ідеться на сайті Комісії.

«20 червня 2024 року о 14:00 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) розглядатиметься питання «Про обрання голови Вищої кваліфікаційної комісії суддів України», – йдеться в повідомленні.

Згідно з порядком денним, доповідати з цього питання буде член ВККС Галина Шевчук.

Як повідомляв Укрінформ, 27 березня Вища кваліфікаційна комісія суддів задовольнила заяву голови Комісії Романа Ігнатова про звільнення його з посади члена ВККС за власним бажанням.

Ігнатов 1 червня 2023 року був призначений на посаду члена ВККС, 6 червня його обрали головою ВККС.

Згодом у ЗМІ з’явилася інформація, що у Ігнатова виявили громадянство Російської Федерації. Сам він назвав безпідставними і необґрунтованими звинувачення на його адресу.

31 січня 2024 року робоча група з перевірки інформації про ймовірне громадянство Росії у голови ВККС Ігнатова завершила роботу, не підтвердивши відомостей про російський паспорт.

1 квітня 2024 року ВККС відклала розгляд питання щодо обрання голови комісії, оскільки на той час офіційно ніхто із членів ВККС не висунув своєї кандидатури на цю посаду.

Судді ВККС

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *