Зеленський зустрівся з істориком Снайдером

Зеленський зустрівся з істориком Снайдером Фото 10.09.2024 20:57 Укрінформ Президент Володимир Зеленський заявив, що завдяки амбасадору фандрейзингової платформи UNITED24, професору історії Єльського університету Тімоті Снайдеру вдалося зібрати майже $3,8 млн для програм «Безпечна земля» та «Безпечне небо».

Про це повідомляє пресслужба Президентf України, передає Укрінформ.

«Президент України Володимир Зеленський зустрівся з амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24, професором історії Єльського університету Тімоті Снайдером. Глава держави відзначив зусилля амбасадора у зборі коштів для програм «Безпечна земля» та «Безпечне небо». Завдяки Тімоті Снайдеру вдалося акумулювати 3,8 млн дол. Найактивніші збори за його підтримки – на дрони та систему протидії ворожим БпЛА «Ловець шахедів»», – йдеться у повідомленні.

Тімоті Снайдер зауважив, що прагне зробити внесок у справедливу боротьбу українців.

Під час зустрічі історик подарував Зеленському перший примірник своєї книги «Про свободу» з автографом. Основою видання є розмови з Президентом України. Презентація книги відбудеться за тиждень.

Як повідомлялося, 19 серпня амбасадори фандрейзингової платформи UNITED24 відомий історик Тімоті Снайдер та американський актор Марк Гемілл оголосили збір «Безпечна земля» на 30 роботів-розміновувачів.

Фото: ОП

Історія Зеленський Офіс Президента Тімоті Снайдер

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *