Зеленський вручив найвищі державні нагороди українським захисникам

Зеленський вручив найвищі державні нагороди українським захисникам Фото, відео 22.04.2024 14:01 Укрінформ Президент України Володимир Зеленський відзначив найвищими державними нагородами та відзнаками українських захисників.

Як інформує пресслужба глави держави, Президент Володимир Зеленський закликав пам’ятати кожного й кожну, хто віддав своє життя в боях заради України.

«Світ обрав підтримку України, бо Україна сама бореться й робить це справді сміливо. Сьогодні ми відзначаємо найвищими нагородами нашої держави, найвищими бойовими відзнаками людей, які є джерелом цієї хоробрості, які звільняли нашу землю, відбивали українські позиції, рятували своїх побратимів та знищували окупанта. Ми відзначаємо людей, які гідні всеукраїнської вдячності», – сказав Президент.

Зеленський подякував родинам українських Героїв за хоробрих синів і доньок України, а також сержантам та офіцерам, які дбають про солдатів.

Відео: Офіційний канал Президента України Володимира Зеленського

“Я дякую кожній родині наших героїв за таких синів і доньок України. Дякую всім сержантам та офіцерам, які справді дбають про солдатів і є зразком для них. І я прошу завжди пам’ятати кожного й кожну, хто віддав своє життя в боях заради України”, – наголосив Зеленський.

Зеленський вручив найвищі державні нагороди українським захисникам / Фото: Офіс Президента

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *