Зеленський – про родину: Я радий, що вони в Україні

Зеленський – про родину: Я радий, що вони в Україні 19.12.2023 21:24 Укрінформ Родина Володимира Зеленського перебуває в Україні і робить свій внесок так само, як і кожна родина в Україні.

Про це під час підсумкової пресконференції сказав Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

"Для моєї родини підсумки року такі самі, як і для кожної родини, яка повністю в Україні. Всі виклики нам зрозумілі. Ми розуміємо, що у нас є можливість жити, працювати, служити Україні. І є можливість бути разом. …Мої діти: син ходить у школу, то в школу, то вчиться онлайн – як усі, донька – в університеті. Я радий, що вони тут. Мені дуже приємно, що вони зробили свій особистий вибір і роблять свій внесок, як кожна родина в Україні. Тому я хочу подякувати всім вам, хто тут. Країна є. Країна жива. На вулицях люди, і багато чого це вартує. Дякую", – сказав Зеленський.

Він відзначив, що зараз в Україні, навіть перебуваючи в різних місцях, родини все одно разом.

"Тому що воїн, який на фронті, і його дівчина, дружина, яка в Києві, чи в іншому місті, все одно він відчуває, кого і що він захищає – свою землю, людину, яку він любить. Без закидів тим жінкам, які поїхали – тих, хто тут, я особливо особисто поважаю. Я вважаю, що вони дають цю моральну підтримку, міцність нашим воїнам", – сказав Зеленський.

Так само, за його словами, багато працює і підтримує його і його дружина Олена Зеленська.

"У неї багато програм, вона допомагає як може. Програма ментального здоровʼя і програма шкільного харчування. Дуже крута історія, і я вдячний Говарду Баффету (за) "фабрики-кухні". Щоденно 10 тисяч дітей отримують здорове гаряче харчування там, де пройшла війна. Життя повертається завдяки людям. І я радий, що моя дружина серед таких людей, і дуже пишаюся її роботою", – сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, у Бучі Київської області завершилося будівництво першої в країні фабрики-кухні. З січня-лютого кухня в Бучі годуватиме одразу 30 навколишніх шкіл і садочків трьох громад: Бучанської, Немішаївської та Бородянської. Меценатом проєкту виступив Говард Баффет.

Україна Зеленський Олена Зеленська

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *