Зеленський подякував рятувальникам, поліцейським та енергетикам

Зеленський подякував рятувальникам, поліцейським та енергетикам 25.12.2023 21:05 Укрінформ Президент України Володимир Зеленський подякував за роботу команді ДСНС, всьому колективу Національної поліції та працівникам енергетики.

Про це Глава держави заявив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

“Сьогодні ж я хочу подякувати кожному й кожній у всій великій команді ДСНС України – усім, хто й цими днями, вечорами, цими ночами як завжди ліквідовує наслідки російських обстрілів. Херсон, Донеччина, Харківщина, наша Сумщина, наше Запоріжжя, інші наші області”, – наголосив Зеленський.

Особливо Президент відзначив рятувальників із Херсонщини – сержанта Олега Панкратова та майстра-сержанта Максима Сєдіна. З Донецької області він відзначив – сержанта Олександра Павленка, головного майстра-сержанта Дениса Шишолика та цивільного працівника ДСНС Володимира Яценка.

Також Зеленський відзначив працівників з Харківщини – сержанта Романа Пивоварова та майстра-сержанта Павла Кривулю,

Глава держави підкреслив, що сержанти Олександр Козир та Євгеній Бондаренко з Сумщини працюють у прикордонних районах і абсолютно самовіддано.

Він також подякував колективу Національної поліції України – "тим, хто працює заради безпеки людей, зокрема й у прифронтових районах”.

Зеленський особливо відзначив старших лейтенантів поліції Івана Зеленяка та Дмитра Тетерю, які служать на Херсонщині, у місті Бериславі, а також Андрія Булавіна, бойового медика, що працює на Донеччині. Із Запорізької області Зеленський відзначив майорів поліції Андрія Мельника та Вадима Аксьоненка.

“Дякую вам і всім тим, хто служить нашій державі, служить нашому суспільству!” – підкреслив глава держави.

Крім того, Зеленський подякував кожному працівнику і кожній працівниці української енергетики.

“Усім тим, хто на роботі зараз. Усім тим, хто працював увесь рік, щоб блекаутів не було і щоб усюди в Україні був звʼязок, світло було, тепло було – і все те, без чого нормальне життя просто неможливе. Я дякую вам, наші енергетики! Я дякую за світле Різдво!” – сказав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, на зимові свята в Україні забезпечують безпеку громадян 20 тисяч поліцейських та понад 7 тисяч рятувальників.

ДСНС МВС Поліція Зеленський Рятувальники

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *