Зеленська назвала проєкти, які реалізуються для людей із порушеннями зору

Зеленська назвала проєкти, які реалізуються для людей із порушеннями зору Фото 15.10.2024 11:48 Укрінформ Сьогодні День білої тростини – міжнародна дата, присвячена правам людей із порушеннями зору. Перша леді Олена Зеленська нагадала про проєкти, які реалізуються в Україні, для того, аби життя людей, які мають такі порушення, було повноцінним.

Про це дружина Президента розповіла у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Сьогодні День білої тростини – міжнародна дата, присвячена правам людей із порушеннями зору. Нагадування про те, що можемо й повинні зробити для їхнього повноцінного життя. Обнадіює, що в Україні вже багато відповідних проєктів», – розповіла Олена Зеленська.

Серед таких проєктів перша леді згадала, що МВС на базі центру «Пуща-Водиця» повертає ветеранам із порушеннями зору орієнтування в просторі та мобільність. Тут відновлюють повсякденні навички, від приготування їжі до пересування містом, вчать користуватися шрифтом Брайля та комп’ютером.

До Дня білої тростини перша леді перелічила проєкти, які реалізуються для людей із порушеннями зору / Фото: t.me/Olena Zelenska

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *