За перші три тижні роботи парк «Межигір’я» заробив ₴4 мільйони на продажі квитків

За перші три тижні роботи парк «Межигір'я» заробив ₴4 мільйони на продажі квитків Фото 31.08.2024 17:42 Укрінформ Упродовж трьох тижнів роботи державний парк-пам’ятка «Межигір’я» заробив на продажі вхідних квитків 4 мільйони гривень.

Про це повідомив міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець під час вступного слова у межах офіційного відкриття державного парку-пам’ятки «Межигір’я», передає Укрінформ.

«За перші три тижні (роботи – ред.) парк отримав дохід понад 4 мільйони гривень лише на вхідних квитках, і це говорить про його самодостатність», – сказав він. 

Стрілець наголосив, що з відкриттям держпарку українці вже отримали 134 нових офіційних робочих місця. За його словами, серед робітників є особи, які раніше опікувались «Межигір'ям» на волонтерських засадах.

Міністр нагадав, що до державного бюджету парк уже сплатив 7,2 млн грн податків. 

«Це ті кошти, які вперше за 10 років йдуть на підтримку економіки України, а відповідно й Збройних сил», – наголосив він.

Водночас очільник Міндовкілля заявив, що «Межигір'я» працюватиме для українців «365 днів на рік». Він зауважив, що вже розробляються рекреаційні програми, що охоплять усі сезони. 

«Наразі готується програма для того, щоб уже з першого вересня цього року ми зустрічали тут, у «Межигір'ї», золоту осінь», – додав він.

Як повідомляв Укрінформ, на Київщині відбулося офіційне відкриття державного парку-пам’ятки «Межигір’я», у межах якого оголосили про старт першого осіннього туристичного сезону.

На Київщині відбулося офіційне відкриття державного парку-пам’ятки «Межигір’я» / Фото: Геннадій Мінченко, Укрінформ

У травні 2024 року Міжвідомча комісія здійснила роботу з передачі арештованого майна колишньої резиденції експрезидента Віктора Януковича «Межигір’я» до АРМА. У липні – завершився один з основних етапів націоналізації «Межигір'я». З того часу парк офіційно працює для відвідувачів.

Фото: Геннадій Мінченко, Укрінформ

Межигір'я Гроші Парк

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *