Укрпошта вводить в обіг благодійну марку «Подарунки Святого Миколая»

Укрпошта вводить в обіг благодійну марку «Подарунки Святого Миколая» Фото 06.12.2023 13:22 Укрінформ У День Збройних сил України та День Святого Миколая національний поштовий оператор АТ «Укрпошта» вводить в обіг нову благодійну поштову марку «Подарунки Святого Миколая».

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Укрпошти.

«У День Святого Миколая, який цьогоріч уперше відзначаємо в Україні 6 грудня, одночасно з Днем Збройних сил України, Укрпошта вводить в обіг благодійну поштову марку «Подарунки Святого Миколая». Відсьогодні придбати марку можна у відділеннях Укрпошти по всій країні, а також в офіційному онлайн-магазині Укрпошти», – ідеться у повідомленні.

Укрпошта вводить в обіг благодійну поштову марку «Подарунки Святого Миколая» / Фото: Микола М’якшиков, Укрінформ

Тираж поштової марки складає 600 тис. примірників. Номінал марки — М = 18 грн (відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа масою до 250 г у межах України) + 5 грн (благодійна складова). Ціна маркового аркуша — 115 грн.

Виручені від продажу поштової марки донатні кошти будуть направлені на підтримку ЗСУ.

До поштової марки Укрпошта традиційно випустила конверт «Перший день» та художню картку.

Погашення спеціальним штемпелем «Перший день» відбувається 6 грудня у Києві на головпоштамті, що на Майдані Незалежності, і на Лівобережному поштамті. Спецпогашення – у всіх регіонах України. Штемпелі тимчасово окупованих територій АР Крим та Севастополя працюватимуть на Київському головпоштамті; штемпель Луганської області прикріплено до міста Добропілля (Донецька область).

В інтерпретації художника Святий Миколай везе в камуфляжному мішку необхідну для перемоги України зброю для ЗСУ, а «різочки» від святого й наших воїнів сповна отримає ворог.

Як повідомляв Укрінформ, у будівлі Головпоштамту у Києві 1 грудня відкрилася Новорічна поштова резиденція, що прийматиме листи Святому Миколаю та іншим новорічним чарівникам.

Марка Укрпошта Святий Миколай пошта

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *