Укренерго відсторонило від роботи затриманого СБУ співробітника

Укренерго відсторонило від роботи затриманого СБУ співробітника 16.10.2024 16:11 Укрінформ НЕК "Укренерго" 14 жовтня відсторонило від виконання обов'язків свого співробітника, якого затримала Служба безпеки України за виправдання злочинів Росії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії у Фейсбуці.

"НЕК «Укренерго» з 14 жовтня відсторонило від виконання посадових обов’язків співробітника, щодо якого Службою безпеки України розпочато кримінальне провадження за ч. 3 статті №436-2 Кримінального кодексу України – "виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Укренерго створило внутрішню комісію, яка здійснює службову перевірку, і максимально співпрацює зі слідством.

"Будь-які прояви виправдовування російської агресії для колективу Укренерго є неприйнятними. Особливо, з урахуванням того, що від атак окупантів на робочих місцях загинули 9 наших співробітників, а ще 11 – полягли на фронті, зі зброєю в руках", – наголосили у компанії.

Як повідомлялося,СБУ затримала посадовця Укренерго, який виправдовував воєнні злочини росіян. Фігурантом є один з керівників департаменту безпеки держпідприємства, який відповідав за охорону стратегічно важливих об’єктів Об’єднаної енергосистеми України.

СБУ Укренерго Агресія РФ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *