Українські активісти в Баварії «провели» російських дипломатів

Українські активісти в Баварії «провели» російських дипломатів Фото 17.12.2023 16:32 Укрінформ Українська громада Баварії провела вихідними біля будівлі генерального консульства Росії в Мюнхені акцію One Way Ticket.

Про акцію, яка зібрала кілька десятків людей, розповіла Укрінформу його ініціаторка Наталія Ткачук.

За її словами, в такий спосіб українці та друзі України відсвяткували «довгоочікуване повернення російських дипломатів у напрямку відомого корабля, або просто додому на болота».

«За чудової погоди і ще більш чудового настрою українська діаспора Мюнхена з танцями, піснями і «добрими» побажаннями провела в «дальню дорогу» російських «псевдодипломатів», – зазначила Ткачук.

Вона подякувала всім присутнім за їхню невтомну працю і підтримку в проведенні акцій, які пані Наталя разом з однодумцями організовує з 2015 року. Ткачук зазначила, що видворення російських дипломатів з Німеччини, є першим кроком на шляху «прозріння» німецького уряду щодо справжньої суті російської дипломатичної політики.

Організаторка також пригощала учасників акції власноручно зробленими смаколиками. Окрім того, було організовано продаж книжок і сувенірів та оголошено благодійну лотерею, головним призом якої є мінібар від гурту «Антитіла» з їхніми підписами. Цей мінібар сама Наталя придбала за тисячу євро на концерті гурту в Мюнхені, надходження від якого були передані артистами на аптечки для наших солдатів. Донати можна надсилати на Paypal [email protected].

Переможця благодійної лотереї планується оголосити під час Мюнхенської безпекової конференції, яка пройде в середині лютого. Зібрані гроші підуть на підтримку ЗСУ.

Наталя Ткачук зізналась, що ця акція стала «найщасливішою в її житті, після визнання Німеччиною Голодомору». Ткачук у 2019 р. поставила своє прізвище під петицією до Бундестагу про визнання Німеччиною Голодомору геноцидом українського народу.

Фото надала Наталія Ткаченко

Баварія Російські дипломати Акція Війна з Росією

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *