Українців закликають колекціонувати марку «ГУР» для збору коштів на морський дрон

Українців закликають колекціонувати марку «ГУР» для збору коштів на морський дрон Фото 22.01.2024 02:04 Укрінформ Українців закликають колекціонувати поштову марку «Головне управління розвідки Міністерства оборони України», щоб зібрати кошти на морський ударний дрон.

Як передає Укрінформ, про це ГУР повідомляє у Фейсбуці.

«Ексклюзивна поштова марка «Головне управління розвідки Міністерства оборони України» – частина серії Укрпошти «Слава Збройним Силам України!». Марки присвячені українським розвідникам, які вкрай мало говорять про свою роботу, проте реалізують надскладні спецоперації та завдання, захищають національні інтереси і територіальну цілісність нашої держави», – ідеться у повідомленні.

Перший тираж марок вийшов 30 червня 2023 року – у річницю звільнення острова Зміїний.

«Поштовий випуск – благодійний. Кошти від продажу марки підуть на придбання морського ударного дрона для воїнів-розвідників. Отже, кожен, хто стане власником філателістичного екземпляру, долучиться до вкрай важливої та необхідної місії», – зазначили в ГУР.

Тираж поштової марки – 1 075 000 примірників. Номінал марки – F (23 грн) + 7,00 грн благодійний внесок. Кількість марок в аркуші – 5+1 купон.

До марки випущені конверт «Перший день», немаркований художній конверт та художня картка. Випуск здійснено за сприяння ГУР.

Присвячені воєнній розвідці поштові набори доступні у відділеннях Укрпошти по всій країні, а також онлайн в офіційному магазині та на маркетплейсах eBay і Amazon.

Як повідомляв Укрінформ, 30 червня 2023 року в Одесі пройшла церемонія гасіння марки «Слава Силам оборони і безпеки України! Головне управління розвідки Міністерства оборони України».

Марка Розвідка ЗСУ Війна Укрпошта Дрон Війна з Росією

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *