Українці можуть отримати стипендії для безкоштовного навчання на IT-курсах

Українці можуть отримати стипендії для безкоштовного навчання на IT-курсах 24.01.2024 14:52 Укрінформ Українці, які постраждали від війни, можуть отримати стипендії для безкоштовного навчання на IT-курсах.

Про це повідомляється на сайті Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, передає Укрінформ.

"Освітня онлайн-платформа Prometheus у партнерстві з Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) пропонує 1000 стипендій на навчання у сфері IT для українців, що постраждали від війни", – йдеться у повідомленні.

До навчання запрошують внутрішньо переміщених осіб, українців, які втратили роботу через війну, житло яких пошкоджене внаслідок бойових дій, ветеранів та ветеранок, а також членів їхніх родин.

Вони можуть обрати один із запропонованих курсів: Java Beginner, Frontend. Базовий курс від Ciklum, Тестувальник QA Manual, Тестувальник QA Auto, DevOps та Kubernetes. Практичний інтенсив, UX/UI Design Basic.

Після завершення навчання учасники отримають сертифікати та рекомендації щодо подальшого працевлаштування.

Для участі у програмі необхідно зареєструватися до 31 січня. Результати відбору будуть оголошені до 8 лютого.

Як повідомляв Укрінформ, освітня платформа Codefinity надала українцям безоплатний доступ до 70 курсів із програмування.

Війна Війна з Росією Prometheus

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *