У Раді Європи показали малюнки українських дітей, які чекають рідних з російського полону

У Раді Європи показали малюнки українських дітей, які чекають рідних з російського полону Фото 25.10.2023 01:20 Укрінформ Громадська організація «Вояцький визвіл» за сприяння Постійного представництва України в Раді Європи відкрила виставку «Я чекаю на тебе!» – на час проведення 45-го Конгресу місцевих та регіональних влад.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Від мого брата останній дзвінок був 9 березня того року, більше ми про нього не чули. Він тоді дзвонив ще з Маріуполя. І це все. Він був в госпіталі пізніше, з іншими побратими, деяких поміняли. Від них ми знаємо, що він зараз в Горлівці, але це все, що нам відомо», – розповідає 13-річна Аврора, сестра строковика Леоніда, яка привезла на виставку свої малюнки. Леонідові було 22, він служив у Маріуполі, коли почалося повномасштабне вторгнення РФ.

Повернути маму, брата, тата, дідуся… У кожного з дітей, які створили ці малюнки, хтось із родини зараз у російському полоні. Інколи відомо лише місце, бо на зв'язок людина вже довго не виходила. А буває, навіть про місце можна тільки здогадуватися.

У Раді Європи відкрилася виставка малюнків дітей українських полонених / Фото: Лідія Таран, Укрінформ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *