У парламенті Австрії відкрилася виставка світлин руйнівних наслідків війни РФ проти України

У парламенті Австрії відкрилася виставка світлин руйнівних наслідків війни РФ проти України Фото 19.03.2024 14:03 Укрінформ В історичній будівлі Австрійського парламенту у вівторок відкрилася присвячена Дунайському регіону виставка, в українській частині якої представлено фотографії руйнівних та вбивчих наслідків російської війни.

Як передає власний кореспондент Укрінформу, виставка відкрилася у рамках Конференції спікерів Стратегії ЄС щодо Дунайського регіону, яка проходить у вівторок у будівлі законодавчого органу Австрії.

"На жаль, на українській частині розгорнутої в Австрійському парламенті виставки, присвяченої Дунайському регіону, ви не побачите чарівні дунайські пейзажі, вільних птахів, щасливих людей. Але ви побачите зруйновані храми, згарища на місцях будівель, спалене зерно, біль і сльози українців, які страждають від принесеної на нашу землю війни", – прокоментував виставку Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук під час свого виступу на конференції.

У парламенті Австрії відкрилася виставка з фотографіями руйнівних наслідків війни РФ проти України / Фото: Василь Короткий

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *