У Німеччині звільнили з-під варти підозрюваного у вбивстві українця

У Німеччині звільнили з-під варти підозрюваного у вбивстві українця 13.08.2024 21:17 Укрінформ Правоохоронці звільнили з-під варти затриманого напередодні українця, якого підозрювали в убивстві співвітчизника з притулку для біженців в північній німецькій землі Мекленбург-Передня Померанія.

Про це йдеться у спільному пресрелізі прокуратури та поліції міста Росток, передає Укрінформ.

«Після того, як вчора, у понеділок, жертвою вбивства став 46-річний українець, того ж дня поліції вдалося встановити особу 26-річного підозрюваного. Чоловіка з України тимчасово заарештували вчора ввечері, але згодом відпустили», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що розслідування щодо 26-річного чоловіка за підозрою у вбивстві триває, але прокуратура Ростока «наразі не бачить жодних термінових підозр», саме з цієї причини чоловіка сьогодні звільнили з-під варти.

Як повідомлялось, напередодні, в понеділок, у притулку для біженців у Ростоці охоронець знайшов важкопораненого чоловіка. Ним виявився громадянин України 46 років. Лікар зміг лише констатувати смерть. 

Триває слідство. Справу веде місцева кримінальна поліція.

Як повідомлялося, це не перший випадок злочину проти українських біженців у ФРН. Зокрема, резонансними стали вбивства лише цього року двох молодих баскетболістів Володимира Єрмакова та Артема Козаченка, двох поранених військових на реабілітації, бабусі та матері новонародженої дитини з метою заволодіння дитиною, а також 9-річної дівчинки Валерії.

Німеччина Вбивство Біженці

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *