У найскладніші моменти Президентові допомагають спорт, діти і внутрішні ресурси – Зеленська

У найскладніші моменти Президентові допомагають спорт, діти і внутрішні ресурси – Зеленська 06.03.2024 14:04 Укрінформ Перша леді України Олена Зеленська зазначає, що у найскладніші моменти в житті і в період нинішньої війни Президентові Володимиру Зеленському допомагають спорт, діти і внутрішні енергетичні ресурси.

Про це вона розповіла в інтерв'ю з Пірсом Морганом, відповідаючи на запитання, чи бувають моменти, коли Президентові потрібна підтримка його дружини у важкі моменти життя країни, передає Укрінформ.

«Мій чоловік не надто відрізняється у сімейному житті від людини, що є Президентом і публічною особою. Це та сама людина – на публіці і за лаштунками. І, мабуть, на нього більше можна розраховувати у складних ситуаціях і підзарядитися від його енергетичних можливостей. Він добре тримається. І мені здається, що це його природня можливість. Авжеж, йому складно, він дуже втомлюється, але він має свої рецепти, як відновлюватися, завжди допомагають діти. А ще він займається спортом, і це надзвичайно йому допомагає. Тобто, він знає, що йому робити. Єдине, що інколи не вистачає часу на сон, але цього зараз не можна вирішити. Я впевнена, що він витримає все, він сильний», – сказала Зеленська.

При цьому вона зауважила, що її найбільшим бажанням і мрією є просто побути вдвох з чоловіком у спокої, коли закінчиться війна.

Говорячи про критику, яка лунає час від часу на адресу Президента, перша леді підкреслила, що їй би дуже хотілося, аби людиною, яка відповідає за все в державі, був хтось інший, а не її чоловік.

«Але зараз він відповідальний за все. Він знає це і відповідально ставиться до своїх завдань», – зазначила вона.

За словами Зеленської, потрібно розуміти, що політична боротьба не припиняється навіть під час війни, тому до критики треба ставитися спокійно.

«Так не буває, щоб усі всім були задоволені, особливо в такий важкий час. Звісно, людям складно витримувати таке навантаження війни, люди бачать негативні події і факти, шукають винного. І найлегше зробити винним того, хто за все відповідає. І також я розумію, що Росія не втрачає будь-якого шансу підірвати внутрішню стійкість українців. У це вкладається багато ресурсів. Президент, розуміючи це все, витримує будь-яку критику. Мені складніше емоційно. Я боляче це сприймаю. А він з професійної точки зору на це дивиться», – пояснила перша леді.

Як повідомляв Укрінформ, перша леді України Олена Зеленська переконана, що важливою складовою української стійкості у війні з Росією є підтримка партнерів.

Фото: скріншот з інтерв'ю Пірсу Моргану

Президент Зеленський Олена Зеленська

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *