У містах України пройшли акції на підтримку військовополонених

У містах України пройшли акції на підтримку військовополонених Фото, відео 21.01.2024 14:12 Укрінформ У різних містах України родини військовополонених за останні дні провели акції-нагадування в межах ініціативи «Не мовчи! Полон вбиває! Єднаймося заради життя Героїв».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У Києві акція відбулась на Контрактовій площі. Близько 100 учасників тримали плакати «Поверніть їх волю! Не мовчіть! Free Azov!», «Боріться за них, як вони боролись за вас!», «Ми не в полоні завдяки тим, хто зараз там», «Україна чекає своїх героїв з полону – додому» тощо.

Акція “Не мовчи! Полон вбиває! Єднаймося заради життя Героїв” у Києві / Фото: Кирило Чуботін, Укрінформ

Акції на підтримку військовополонених упродовж 19 – 21 січня відбулися в Одесі, Вінниці, Хмельницькому, Харкові, Павлограді, Дніпрі, Чернівцях, Кременчуці – загалом у 12 містах України. До ініціативи родин полонених і загиблих захисників Маріуполя із бригади «Азов» долучилися родини військових з інших підрозділів та небайдужі громадяни у різних містах Європи та світу.

Загалом від грудня 2023 року було проведено понад 70 таких акцій.

Як повідомляв Укрінформ, в Одесі відбулася чергова акція на підтримку українських військових, які перебувають у російському полоні.

Київ Полонені Акція

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *