У Києві нагородили переможців національного конкурсу «Репортер»

У Києві нагородили переможців національного конкурсу «Репортер» Фото 17.11.2023 17:47 Укрінформ У Києві відбулась церемонія нагородження переможців всеукраїнського конкурсу учнівських відеосюжетів «Репортер».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я дуже вдячна, що у нас є можливість реалізувати такий конкурс в Україні. І коли ви вже є журналістами, від вас ця навичка вже нікуди не йде. Ви продовжуєте ставити питання, докопуватись до суті, шукати історії… Нам важливо створити спільноту талановитих, вмотивованих дітей, вже дорослих, які йдуть в поля, і створюють дійсно професійні матеріали", – сказала під час нагородження керівниця національного проєкту з медіаграмотності Міністерства культури та інформаційної політики «Фільтр» Валерія Ковтун.

Заступник міністра культури та інформаційної політики України Тарас Шевченко зазначив, що для МКІП тема медіаграмотності є одним з найважливіших пріоритетів. За його словами, на офіційному рівні це є частиною інформаційної безпеки.

"Найважливіший проєкт для держави, окрім перемоги, як на мене, є євроінтеграція. І з точки зору євроінтеграції розвиток медіаграмотності також на радарах Європейського Союзу", – сказав Шевченко.

Заступник Постійного представника ПРООН в Україні Христофорос Політіс зауважив, що саме молодь у такий важкий час для України зможе додати своїх зусиль для того, щоб євроінтеграційні прагнення України справдилися.

У Києві відбулась церемонія нагородження переможців всеукраїнського конкурсу учнівських відеосюжетів «Репортер» / Фото: Геннадій Мінченко, Укрінформ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *