У Харкові відкрився Центр ветеранського розвитку

У Харкові відкрився Центр ветеранського розвитку Фото 29.08.2023 19:36 Укрінформ У Харкові на базі Національного університету ім. В. Н. Каразіна відкрився Центр ветеранського розвитку, де можна буде пройти освітні програми чи отримати соціально-психологічну допомогу.

На відкритті були присутні ветерани, військовослужбовці, заступниця міністра у справах ветеранів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, посадовці ОВА та міськради, керівництво університету, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Викладачі вміють учити, давати знання. Саме тому у червні цього року вчена рада прийняла рішення, що ми створюємо Центр. Це те, що ми можемо дати нашим військовим, це маленька частка нашої подяки за те, що ви зробили і робите. Мета цього центру – надати індивідуальний професійний розвиток ветеранам і членам їхніх сімей. Окрім освітньої складової, ми готові надавати соціально-психологічну підтримку, правові консультації, бо розуміємо, що вони потрібні”, – сказала ректор ХНУ ім. Каразіна Тетяна Кагановська.

У Харкові відкрився Центр ветеранського розвитку / Фото: Юлія Байрачна, Укрінформ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *