В Івано-Франківську за підтримки NEFCO відкрили соціальний гуртожиток для переселенців

В Івано-Франківську за підтримки NEFCO відкрили соціальний гуртожиток для переселенців Фото 21.02.2024 13:00 Укрінформ В Івано-Франківську відкрили соціальний гуртожиток для переселенців.

Про це повідомляє Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, передає Укрінформ.

«Сьогодні на базі гуртожитку № 2 Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбулось відкриття соціального гуртожитку для людей, які потерпіли від збройної агресії Росії та були змушені покинути свої домівки», – йдеться у повідомленні університету.

Тут зауважили, що реконструкцію житла для переселенців реалізували в рамках проєкту «Підтримка ЄС нагальних потреб з розміщення внутрішньо переміщених осіб в Україні, що фінансується Європейським Союзом і реалізується під управлінням NEFCO, північної екологічної фінансової корпорації».

«Важливий крок задля створення належних умов проживання внутрішньо переміщених осіб став можливим завдяки 100-відсотковому фінансуванню NEFCO», – наголосив міський голова Руслан Марцінків під час відкриття гуртожитку.

Зазначається, що до реконструкції гуртожиток був законсервований, тому перших ВПО тут прийняли в доволі спартанських умовах.

В Івано-Франківську за підтримки NEFCO відкрили соціальний гуртожиток для переселенців / Фото: nung.edu.ua

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *