В Італії відкликали дозвіл на пропагандистську виставку про Маріуполь

В Італії відкликали дозвіл на пропагандистську виставку про Маріуполь 09.01.2024 16:30 Укрінформ Мерія італійського міста Модена відкликала дозвіл на проведення пропагандистської виставки про окупований Маріуполь.

Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«На звернення української сторони мерія італійського міста Модена відкликала дозвіл на проведення пропагандистської виставки про окупований Маріуполь. Щиро вітаємо це рішення. Вдячні як мерії міста, так і українцям в Італії, які не дали ввести в оману італійське суспільство про наслідки російських злочинів в Маріуполі та Україні», – зазначив дипломат.

Речник МЗС закликав також інші міста в світі не надавати майданчиків для подібних російських провокацій. Ніколенко переконаний, що це стане важливим внеском у перемогу України над російською агресією.

Як повідомляв Укрінформ, в італійській Модені планували провести виставку про «розквіт» Маріуполя під російською окупацією. Зовнішньополітичне відомство України назвало це провокацією та доручило посольству в Римі підготувати офіційне звернення.

Фото: Радіо Свобода

Італія Маріуполь МЗС Вистава Ніколенко

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *