В «Дії» з’являться шість нових послуг – Федоров розкрив деталі

В «Дії» з’являться шість нових послуг – Федоров розкрив деталі 24.10.2024 13:18 Укрінформ У застосунку «Дія» невдовзі стануть доступними шість нових послуг, зокрема, відображення дозволу на зброю і Дія.Підпис для юридичих осіб.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Скоро в застосунку зʼявляться ще 6 сервісів», – зазначив посадовець.

Зокрема, йдеться про запуск важливого для бізнесу сервісу еАкциз, де «кожен зможе перевірити легальність алкоголю або тютюну через «Дію», а вся інформація про продукцію міститиметься в електронній системі».

Також очікується запуск послуги Дія.Підпис для юридичних осіб.

«Працюватиме, як і звичайний Дія.Підпис, але створить нові можливості для бізнесу, значно спростить і прискорить роботу установ та компаній», – прокоментував Федоров.

Готуються й такі нововведення, як цифровізація ліцензії на виконання робіт протипожежного призначення; відображення дозволу на зброю; повідомлення оператора про відсутність звʼязку.

Нова послуга – мультишеринг – стане в пригоді українцям, яким необхідно відправляти копії одразу декількох документів, зокрема довідок; зробити це можна буде в кілька кліків.

«Частину (сервісів – ред.) запустимо вже дуже скоро, щодо решти ще вирішуємо бюрократичні питання», – підсумував віцепрем’єр.

Як повідомлялось, у додатку «Дія» з'явилися дві нові військові облігації – з назвами «Дебальцеве» та «Авдіївка».

Акциз Бізнес Федоров Додаток “ДІЯ” Цифровізація

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *