USAID надає понад $500 мільйонів додаткової гуманітарної допомоги для України

USAID надає понад $500 мільйонів додаткової гуманітарної допомоги для України Фото 17.07.2023 18:15 Укрінформ Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) надає Україні понад 500 млн доларів додаткової гуманітарної допомоги та обладнання для ДСНС на 2,3 млн доларів.

Про це оголосила адміністраторка USAID Саманта Пауер на брифінгу під час свого візиту до Києва, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«ДСНС щодня демонструє відвагу і сміливість, якими українці відомі на весь світ. Але разом із навичками і сміливістю ДСНС також потребує обладнання, тому я рада сьогодні оголосити про передачу додаткового обладнання на 2,3 млн доларів, яке допоможе рятувальникам відреагувати на шкоду, завдану критичній інфраструктурі України російськими силами», – сказала вона.

Пауер поінформувала, що надається 6 автоцистерн для постачання чистої питної води у громади, які було відрізано від неї, а також 450 потужних насосів для відділень ДСНС на Херсонщині з тим, щоб допомогти подолати наслідки підриву Каховської ГЕС.

USAID надає 0 мільйонів гуманітарної допомоги для України та обладнання ДСНС / Фото: Тарасов Володимир, Укрінформ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *