Суд зменшив заставу для брата бізнесмена Мазепи до ₴5 мільйонів – адвокати

Суд зменшив заставу для брата бізнесмена Мазепи до ₴5 мільйонів – адвокати 29.01.2024 23:03 Укрінформ Київський апеляційний суд частково задовольнив апеляційну скаргу адвокатів Юрія Мазепи, зменшивши розмір застави для нього із 45 до 5 млн грн.

Про це у Фейсбуку повідомила юридична компанія «Міллер», передає Укрінформ.

«29 січня Київський апеляційний суд частково задовольнив апеляційну скаргу адвокатів Miller Law Firm та зменшив розмір застави Юрію Мазепі, брату засновника Concorde Capital в 9 разів, з 45 до 5 мільйонів гривень», – ідеться в повідомленні.

Як зазначається, при цьому прокурор в апеляційній скарзі наполягав на заставі в 500 млн грн.

«Нагадаємо, що в суді першої інстанції нам вдалося зменшити розмір застави з 500 до 45 млн гривень», – додали в компанії «Міллер».

Як повідомлялося, 18 січня засновника Concorde Capital Ігоря Мазепу затримали під час проходження українсько-польського кордону у пункті пропуску «Шегині». У різних регіонах України правоохоронці затримали трьох інших учасників злочинного угруповання, зокрема брата організатора.

У ДБР зазначили, що злочинну організацію, яка протиправно заволоділа понад 7 гектарами земель, де розташовані гідротехнічні споруди Київської ГЕС, викрили наприкінці листопада минулого року. Встановлено, що входили до неї майже 20 осіб.

Печерський районний суд Києва 19 січня обрав Ігорю Мазепі запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 27 лютого з можливістю внесення застави 349 млн 700 тис. грн

У вівторок, 23 січня, Київський апеляційний суд зменшив розмір застави до 21 мільйона гривень.

Невдовзі за Ігоря Мазепу була внесена застава, і він вийшов із СІЗО.

Адвокат Суд Мазепа Застава

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *