Суд відпустив співвласника садиби Зеленських під особисте зобов’язання

Суд відпустив співвласника садиби Зеленських під особисте зобов'язання 24.07.2024 15:50 Укрінформ Шевченківський райсуд Києва призначив співвласнику садиби Зеленських Михайлу Гречку запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Про це заявила головуюча суддя, передає кореспондент Укрінформу.

"Слідчий суддя ухвалив: клопотання слідчого – задовольнити. Застосувати до підозрюваного Михайла Гречка запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання", – сказала суддя.

На підозрюваного було покладено низку обов'язків: прибувати до прокурора, слідчого, слідчого судді, суду за першим викликом; повідомляти слідчого, прокурора, суд про зміну місця проживання або роботи; не відлучатися за межі Києва і Київської області без дозволу слідчого, прокурора або суду; утримуватися від спілкування зі свідками у цьому кримінальному провадженні; здати на зберігання слідчому свій паспорт громадянина України та інші документи, що дають право на виїзд із України і в'їзд в Україну.

Суд визначив строк дії покладених на Гречка обов'язків до 23 вересня 2024 року. На цю ухвалу може бути подана апеляційна скарга впродовж п'яти днів з дня оголошення до Київського апеляційного суду.

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *