Stop Russian Terror: у Варшаві кілька тисяч людей вимагали від ЄС допомоги для України

Stop Russian Terror: у Варшаві кілька тисяч людей вимагали від ЄС допомоги для України Фото, відео 09.01.2024 01:29 Укрінформ Близько 3 тис. людей зібралися у понеділок біля представництва Єврокомісії у Варшаві, аби закликати Європу й увесь світ активніше підтримати Україну в умовах посилення Росією обстрілів території України.

Серед головних вимог – негайне надання Києву більшої кількості зброї для захисту цивільного населення, передача Україні заморожених активів Росії у країнах Заходу, ізоляція РФ на міжнародній арені, передає Укрінформ.

“Ми організували цю акцію у зв’язку з постійними і масованими обстрілами Росією України, які вже стали найбільшими у світі. Це – терор проти цивільного населення України. У зв’язку з цим сьогодні ми хочемо звернутися до Євросоюзу з конкретними вимогами: захистити цивільних, захистити українців шляхом надання Україні протиповітряних систем оборони, літаків F-16 і зробити це негайно”,- зазначила у коментарі агентству активістка варшавського Євромайдану Вікторія Погребняк.

Акція Stop Russian Terror у Варшаві / Фото: Юрій Банахевич, Укрінформ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *