Сирський відвідав у лікарні журналіста «Крим.Реалії», пораненого на передовій

Сирський відвідав у лікарні журналіста «Крим.Реалії», пораненого на передовій Фото 16.02.2024 18:43 Укрінформ Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідав у лікарні воєнного кореспондента проєкту «Крим.Реалії» Дмитра Євчина, який дістав поранення внаслідок ворожого обстрілу на Запорізькому напрямку.

Про це Сирський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Нині життю Дмитра нічого не загрожує, він перебуває на лікуванні і реабілітації у Києві», – зазначив генерал.

Головнокомандувач подякував Євчину за його «важливу журналістську роботу і громадянську відвагу» та побажав швидкого одужання.

За особисту мужність, професіоналізм і самовідданість під час виконання журналістських завдань у районі бойових дій, об'єктивне й неупереджене інформування суспільства про героїзм бійців Збройних сил України під час відсічі російської агресії Сирський вручив кореспонденту коїн головнокомандувача ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, 17 січня команда проєкту «Крим. Реалії» потрапила під ворожий обстріл під час зйомок на передовій у районі Роботиного Запорізької області. Журналіст Дмитро Євчин дістав уламкове поранення ноги.

Українські військові разом із оператором надали пораненому першу допомогу й евакуювали його до стабілізаційного пункту. Невдовзі журналіста перевезли до лікарні в Запоріжжі. Там йому зробили операцію та помістили до реанімації.

Фото: Генштаб ЗСУ

Поранені Журналіст Сирський

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *