САП вважає, що існує ризик переховування Пашинського від слідства

САП вважає, що існує ризик переховування Пашинського від слідства 21.02.2024 18:05 Укрінформ Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить заарештувати підозрюваного колишнього народного депутата Сергія Пашинського, оскільки вважає, що він може переховуватися від слідства чи суду.

Про це прокурор САП сказав у Вищому антикорупційному суді під час засідання з обрання запобіжного заходу екснардепу, передає кореспондент Укрінформу.

"Вважаємо, що існує ризик, що Пашинський буде переховуватися від органу досудового розслідування та суду", – заявив прокурор.

Крім цього, сторона обвинувачення під час обгрунтування свого клопотання заявила про наявність ризику знищення, приховування чи спотворення речей чи документів у справі.

Зараз у суді виступає сторона захисту.

Як повідомлялося, 12 лютого у СБУ поінформували, що правоохоронці викрили колишнього народного депутата та його спільників у незаконному привласненні і продажу 97 тисяч тонн конфіскованих державою нафтопродуктів на майже 1 млрд грн, які мали піти на потреби армії.

Прокурори САП просять обрати Пашинському запобіжний захід у вигляді арешту із можливістю внесення застави у розмірі майже 300 млн грн.

Пашинський САП Суд

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *