Рішення про звільнення Фаріон прийматиме комісія університету – ректорат

Рішення про звільнення Фаріон прийматиме комісія університету – ректорат 14.11.2023 16:57 Укрінформ Рішення щодо звільнення Ірини Фаріон, яка є викладачкою Національного університету «Львівська Політехніка», прийматиме спеціально створена комісія, яка збереться, щоб вислухати всі «за» і «проти» 23 листопада.

Про це повідомив проректор з науково-педагогічної роботи Національного університету Львівська політехніка Олег Давидчак на зустрічі зі студентами, які прийшли на мітинг, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми почули сьогодні думку студентів, але є і інші думки. Рішення щодо звільнення Ірини Фаріон є непростим, повинна відбутися певна процедура, коли ми вивчимо всі обставини і матеріали справи, свідчення викладачів, студентів та й саму пані Фаріон. До цього часу ми не мали жодних негативних відгуків від студентів на неї. Але потрібно то все зважити», – сказав Давидчак.

У Льові студенти університету “Львівська політехніка” зібрались на акцію з вимогою звільнити Ірину Фаріон / Фото: Анастасія Смольєнко, Укрінформ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *