Рятувальникам передали машину для розмінування, куплену від продажу марки «Пес Патрон»

Рятувальникам передали машину для розмінування, куплену від продажу марки «Пес Патрон» Фото 14.10.2024 17:48 Укрінформ АТ «Укрпошта» передало рятувальникам машину для розмінування, яку було куплено за кошти від продажу благодійної марки «Пес Патрон».

Про це у Телеграмі повідомив генеральний директор поштового оператора Ігор Смілянський, передає Укрінформ.

«Сьогодні в нас був дуже крутий день – разом з вами (а до цього долучились 200 000+ українців), Патроном та KSE Foundation, Укрпошта передала найбільший в своїй історії донат у 18+ млн гривень у вигляді машини для розмінування. Це кошти, які ми зібрали разом з вами від продажу благодійної марки «Пес Патрон», – ідеться в повідомленні.

Укрпошта передала рятувальникам машину для розмінування / Фото: Тарасов Володимир. Укрінформ

За словами Смілянського, вже завтра ця машина почне працювати на Чернігівщині, у підрозділі ДСНС, де «служить» відомий пес.

Комплектуючі для машини були виготовлені на заводах АТ «Українська оборонна промисловість». Машина здатна очищувати понад 1 200 кв. м за годину, нею можна керувати дистанційно з відстані до 500 м або з броньованої кабіни.

«Тож дякую усім, хто з 2022 року, як тільки ми випустили цю благодійну марку, підтримував нас. Цей результат – завдяки вам», – наголосив очільник Укрпошти.

Як повідомлялося, Міністерство економіки презентувало концепцію пріоритезації в гуманітарному розмінуванні та формулу, за якою визначатимуть ступінь пріоритетності кожної ділянки.

Марка Розмінування Укрпошта Пес Патрон

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *