Претенденти на керівні посади у сервісних центрах МВС проходять поліграф – Клименко

Претенденти на керівні посади у сервісних центрах МВС проходять поліграф – Клименко 05.01.2024 03:05 Укрінформ Претенденти на керівні посади у регіональних і територіальних сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ проходять перевірку на поліграфі.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в ефірі телемарафону "Єдині новини", інформує пресслужба МВС, передає Укрінформ.

«Очільник МВС наголосив, що у межах реформи за останні чотири місяці 25 керівників регіональних та територіальних сервісних центрів було знято з посад. Ті, хто сьогодні претендує на нові посади після реорганізації, проходять поліграф», – зазначили у пресслужбі.

Клименко зазначив, що у кожному регіональному сервісному центрі, тобто в кожній області, є невеликий підрозділ внутрішньої безпеки, який опікується тільки сервісними підрозділами.

«Ми продовжуємо такі реалізації під час розслідувань щодо виявлення таких осіб (хабарників – ред.)», – заявив глава МВС.

За його словами, люди наразі почали більше звертатися і надавати інформацію щодо вимагання у них коштів.

Як повідомлялося, у Києві правоохоронці викрили схему фальсифікації результатів іспитів на право керування транспортним засобом.

Клименко МВС Поліграф Корупція Сервісні центри Єдині новини

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *