Потреби демобілізованих військових мають займатися і місцева влада, і мешканці громад – Клименко

Потреби демобілізованих військових мають займатися і місцева влада, і мешканці громад – Клименко 15.12.2023 19:19 Укрінформ Потребам українських демобілізованих військових потрібно приділити особливу увагу, вони мають турбувати усіх мешканців громади, у тому числі і правоохоронців.

Про це під час брифінгу на полях Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, передає кореспондент Укрінформу.

"Звичайно, ми говоримо про наших героїв, наших захисників, які будуть повертатися по мобілізації із лав ЗСУ або з інших Сил безпеки і оборони. Ми маємо приділити їм особливу увагу разом із саме місцевими органами влади, з керівниками тергромад. Бо їхні потреби, їхній ментальний, фізичний стани мають турбувати всіх мешканців громади, у тому числі правоохоронні органи, які забезпечують там порядок", – сказав глава МВС.

Як повідомляв Укрінформ, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили комплексну програму допомоги ветеранам, їхнім родинам, а також рідним загиблих захисників і захисниць.

Фото: Офіс Президента

Клименко МВС ЗСУ Військові Демобілізація

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *