Папа Римський має приїхати і побачити, що росіяни роблять з Харковом і Херсоном – експерт

Папа Римський має приїхати і побачити, що росіяни роблять з Харковом і Херсоном – експерт 11.04.2024 17:39 Укрінформ Директор аналітичного центру "Політика" Микола Давидюк вважає, що Україна має знову й знову запрошувати Папу Римського відвідати Україну, аби він на власні очі побачив, як росіяни знищують ракетами Харків, Херсон і критичну інфраструктуру в різних регіонах.

Про це він сказав під час виступу на публічній міжнародній дискусії "Удавана жертва тероризму: як протистояти новим витівкам Москви?", повідомляє кореспондент Укрінформу.

Експерт зауважив, що Папа Римський, який "постійно нас за все критикує і хоче помирити з Росією", ще жодного разу не був в Україні.

"Але такий візит потрібен. Він повинен не тільки як політик і релігійний лідер, а в першу чергу як людина, побачити, що росіяни зараз роблять у Харкові, де вони КАБами просто знищують майже 2-мільйонне місто, що росіяни роблять у Херсоні, де буває по 40-50 обстрілів за день. Нехай приїде і подивиться, як росіяни знищують українську інфраструктуру – якщо схоче, може подивитися Трипілля у Київській області, або поїхати на Франківщину чи Львівщину у місто Стрий і побачити, що там відбувається ", – сказав Давидюк.

Він додав, для України дуже важливо продовжувати запрошувати в Україну впливових світових політиків і лідерів думок, аби вони мали змогу скласти власну думку про злочини росіян.

Як повідомляв Укрінформ, начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що російська армія після нічної ракетної атаки знову завдає ударів по Харкову.

У Харкові у четвер,11 квітня, внаслідок ракетного обстрілу із зенітно-ракетних комплексів С-300 пошкоджено об’єкт енергоінфраструктури.

Херсонщина Обстріл Папа Франциск Україна Харків Війна Війна з Росією

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *