Оголосили підозру підприємцю за постачання ЗСУ неякісного одягу на ₴25 мільйонів

Оголосили підозру підприємцю за постачання ЗСУ неякісного одягу на ₴25 мільйонів Фото 25.01.2024 13:55 Укрінформ Директору приватного підприємства повідомили про підозру за постачання одній з військових частин Києва неякісного одягу на 25 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Офіс генерального прокурора.

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону директору приватного підприємства повідомлено про підозру у заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, наприкінці 2022 року підозрюваний уклав договір з однією з військових частин у місті Києві на постачання зимового форменого одягу для захисників України. Грошові кошти для забезпечення одягом підрозділів Збройних сил України було виділено на підставі рішень Київської міської військової адміністрації з бюджету місцевої адміністрації.

Встановлено, що поставлений одяг неякісний, не відповідає затвердженим технічним умовам та не може використовуватись за цільовим призначенням у ЗСУ.

Внаслідок протиправних дій підозрюваного державі заподіяно понад 25 млн грн збитків, наразі йому обрали запобіжний захід.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці викрили підприємця на постачанні неякісного одягу для ЗСУ на понад 35 млн грн.

Фото: Спеціалізована прокуратура у сфері оборони центрального регіону

Одяг Прокуратура Шахрайство ЗСУ Офіс генпрокурора

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *