«Нова пошта» готує звернення до поштових організацій для засудження російської агресії

«Нова пошта» готує звернення до поштових організацій для засудження російської агресії 23.10.2023 17:40 Укрінформ Компанія “Нова пошта” готує звернення до поштових організацій для засудження російських ударів по цивільних об’єктах.

Про це сказав під час перебування в Харкові співвласник компанії Володимир Поперешнюк, передає кореспондент Укрінформу.

“Це терористичний акт. Це воєнний злочин – бити по цивільних спорудах, убивати людей. Реакція суспільства мене вразила – всім це болить. І ми б хотіли, щоб ця реакція була не тільки всередині країни, а щоб вона вийшла назовні. Ми готуємо запити до різних поштових організацій, щоб вони засудили цей терористичний акт. Щоб світ про це говорив”, – підкреслив Поперешнюк.

За його словами, мережа “Нової пошти” за час повномасштабної війни зазнала чотирьох великих цілеспрямованих ударів, які завдали значних руйнувань сортувальним центрам (у Полтаві, Дніпрі та двічі в Коротичі на Харківщині), ще близько сотні відділень у країні були пошкоджені внаслідок непрямих влучань.

Термінал у Коротичі росіяни атакували в квітні минулого року, тоді загинув водій. У Дніпрі співробітник помер у лікарні від поранень.

“Те, що відбулося на Харківщині, – найбільший удар і найбільша втрата наших людей на наших об’єктах”, – сказав Поперешнюк.

Він зауважив, що загибель колег вплинула на колектив, людям надають підтримку, психологічну допомогу.

Як повідомлялося, близько 22:15 суботи, 21 жовтня, російська армія вдарила двома ракетами типу С-300 по терміналу "Нової пошти" в смт Коротич Харківської області. Загинули шестеро осіб, ще 17 зазнали поранень.

За інформацією ОВА, семеро поранених – у тяжкому стані, з них п’ятеро перебувають у реанімації (двоє вкрай тяжкі, вони підключені до апаратів ШВЛ).

Нова пошта Війна з Росією Ракетний удар

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *