Німеччина передала Україні п’ять автомобілів для захисту об’єктів цивільної інфраструктури

Німеччина передала Україні п'ять автомобілів для захисту об'єктів цивільної інфраструктури Фото 14.06.2024 15:17 Укрінформ Німеччина передала Національній гвардії України п'ять автівок, призначених для захисту обʼєктів цивільної інфраструктури.

Про це повідомляється у дописі посольства Німеччини у соцмережі Х, передає Укрінформ.

«У відповідь на посилення російських атак по критичній інфраструктурі України Німеччина посилює допомогу Україні. Німецька сторона передала Національній гвардії України 5 автівок, призначених для захисту обʼєктів цивільної інфраструктури. Передача відбулася за участі заступника Посла в Україні Тіма Пранґе», – йдеться у повідомленні.

У відповідь на посилення російських атак по критичній інфраструктурі України, 🇩🇪 посилює допомогу 🇺🇦. @AA_stabilisiert передало @NatsGvardiya 5 автівок, призначених для захисту обʼєктів цивільної інфраструктури. Передача відбулася за участі заступника Посла в Україні Тіма Пранґе. pic.twitter.com/O2lRPEcT0a

— Посольство Німеччини (@GermanyinUA) June 14, 2024

Як повідомляв Укрінформ, Луганський прикордонний загін «Помста» отримав від Німеччини пересувний ремонтний комплекс і вантажівку з краном-маніпулятором загальною вартістю майже 12 млн грн.

Автомобіль Інфраструктура Німеччина Допомогатор Твіттер

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *