Ніхто не пробачить депутатам і посадовцям протиставлення себе державі – Зеленський

Ніхто не пробачить депутатам і посадовцям протиставлення себе державі – Зеленський Відео 25.07.2023 22:38 Укрінформ Президент звернувся до всіх депутатів та посадовців, наголосивши, що вони повинні працювати – в Україні та заради інтересів українського народу.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Ніхто не пробачить ані депутатам, ані суддям, ані «воєнкомам» чи будь-яким іншим посадовцям протиставлення себе державі. Комусь там острови та курорти під час війни, комусь там заробіток у «воєнкоматі», комусь там хабарі в судах. Для будь-яких державних посадовців – це зрада державних принципів, це зрада інтересів суспільства»., – зазначив він.

Відео: Офіс Президента

Глава держави наголосив, що мільйони українців, українок день за днем максимально зосереджені на одному – не на собі, не на своїх якихось там бажаннях, а на захисті держави й життя.

Водночас деяким особам здається, що війна десь далеко від них. 

«Я хочу, щоб мене зараз почули всі депутати, усі посадовці. Ви повинні працювати. В Україні та заради інтересів українського народу. Я вдячний тим депутатам, які справді займаються інтересами держави. А ті, хто думає, як більше часу провести б за кордоном та шукають собі «вигідні» відрядження, щоб можна було їх поєднати з бізнесом, із друзями чи «пляжами», – вас таких не буде», – застеріг Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Печерський райсуд столиці обирав колишньому начальнику Одеського обласного центру комплектування та соціальної підтримки Євгену Борисову, якому інкримінують незаконне збагачення, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 150 млн грн застави.

Сьогодні ж таки народний депутат із * фракції «Слуга народу», заступник голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Юрій Арістов, який «засвітився» на Мальдівах, написав заяву про складання депутатських повноважень.

Фото: ОП

Депутат Україна Зеленський Війна з Росією

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *